loading 0%
info@bookingmasr.com | 01003020010

Reser hem från Indien & missar flyget VLOGG |

Reser hem från Indien & missar flyget VLOGGAlma och Harry reser med mamma Joanna från Indien till Sverige i den här vloggen. Flyget går från Trivandrum Airport 05 på morgonen så vi är trötta när vi går på planet, vi mellanlandar i Dubai och missar flyget! Vi hamnar på ett flygplatshotell där vi leker, äter och hänger innan det är dags att åka tillbaka till Dubai International Airport för ett flyg sju timmar senare. Det känns segt att vi egentligen skulle vara hemma i Sverige då men tiden gick ändå rätt snabbt. På flyget till Stockholm tar vi det lugnt, sover och spelar, Joanna redigerar Almas film om Indien. När vi landar på Arlanda flygplats är klockan 19 på kvällen lokal tid men vi är förvirrade då vi rest i olika tidszoner och sovit väldigt lite. Det är så mysigt att träffa pappa Axel igen, vi sätter oss i bilen och kör upp till Dalarna. När vi äntligen är framme i Kläppen har vi rest i 26 timmar, nu ska vi ha sportlov och åka skidor i en vecka. Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna och glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish_family

Vår webbshop: https://www.theswedishfamily.net/shop-now

KRAAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 5 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 5 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

source

By : admin Date : Category : Blog Comments : - 31 comments

31 thoughts on “Reser hem från Indien & missar flyget VLOGG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book with us today and save up to 60% on hotels and flights worldwide.
SEARCH NOW
Translate »