loading 0%
info@bookingmasr.com | 01003020010

Klipper håret innan resan VLOGG |

Klipper håret innan resan VLOGGFamiljen ska snart resa utomlands och i den här vloggen får du hänga med på flera förberedelser. Vi börjar med att klippa oss, något Harry har vägrat en längre tid men nu har det blivit dags att klippa av hans långa hår. Även Alma och föräldrarna, pappa Axel och mamma Janna, får en ordentlig uppfräschning hos Toni & Guy. Det är kallt ute och vi går till en butik där vi postar saker till nya ägare i vår giveaway. Vi packar väskorna från resväskor.se hemma hos mormor och morfar. Barnen och Joanna tar bussen hem till gammelmormor med ett par biblioteksböcker som ska lämnas tillbaka. Hela familjen svarar på Dagens Fråga, vad vi kommer att sakna när vi är på resa. Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna och glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish…

Vår webbshop: https://www.theswedishfamily.net/shop-now

KRAAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 5 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 5 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

source

By : admin Date : Category : Blog Comments : - 36 comments

36 thoughts on “Klipper håret innan resan VLOGG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book with us today and save up to 60% on hotels and flights worldwide.
SEARCH NOW
Translate »