loading 0%
info@bookingmasr.com | 01003020010

BONDA KE LONDON Part 1: Cara packing barang untuk travel |

BONDA KE LONDON Part 1: Cara packing barang untuk travel



Ini lah bekal kami semasa di London nanti.. cara kami berjimat dan untuk yg jenis xlalu makanan barat boleh cuba style ni.. tapi pastikan balut dulu polistrin tu sebelum masuk dekat beg, kalau x habis bau kari 1 flight..
.
Periuk belanga, kuali, sudip dan pinggan pun sy hangkut sekali ke London, senang xpayah guna yg dekat hotel.. (malas nak kena samak bagai) kecuali minyak, beras, telur dan makanan basah mcm ikan dn ayam semua beli dekat sana je..
.
Setiap kali travel yg jauh2 mmg sy buat mcm ni sbb sy tekak melayu.. mana2 pergi pun mesti nak ada nasi dan berkuah jadi ni lah caranya.. selamat menonton nantikan video yg akan dtg hari2 berikut nya sy di London..

source

By : admin Date : Category : Blog Comments : - 20 comments

20 thoughts on “BONDA KE LONDON Part 1: Cara packing barang untuk travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book with us today and save up to 60% on hotels and flights worldwide.
SEARCH NOW
Translate »